OM OSS

 

Apni Market er din lokale restaurantgrossist!
For deg som driver restaurant, fastfood eller bedrift. Din lokale grossist kan tilby deg virkelig lave priser på alt du trenger.
Dette skyldes våre egne importvarer og vår evne til å dra nytte av effektive innkjøp. De gunstige prisene gjelder ikke bare for
enkelte varer, men for alle varer, hver dag, uten unntak. Derfor trenger du ikke bruke tid på å jakte på tilbud, og kan i stedet
fokusere all energi på å utvikle virksomheten din.

 

Kan det gjøre det lettere for deg å lykkes?
Vårt brede utvalg inkluderer grønnsaker, non-food, brød, drikke og mer. For å handle hos oss trenger du bare å registrere deg
som kunde, og det gjør du enkelt ved å sende en e-post. Våre kunnskapsrike medarbeidere er alltid klare til å hjelpe deg.

Apni Market sitt motto er “Bedre valg – Bedre pris”
best-choice (1)

BEDRE VALG

Tilfredsstill dine fastfood-behov med våre kvalitetsingredienser og praktisk emballasje, noe som gjør oss til det beste valget for kunder.

price

BEDRE PRIS

Apni Market tilbyr rimelig fortreffelighet - gir toppkvalitets hurtigmattilbehør og emballasjeløsninger til de beste prisene i bransjen.

quality-service (1)

BEDRE SERVICE

Din pålitelige kilde for førsteklasses hurtigmatingredienser og emballasjeløsninger, som leverer eksepsjonell service for en deilig matopplevelse.